Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Thursday, December 9, 2010

The professional photographer-FarisFakri

     Ok, hari ni sekali lagi aku nak perkenalkan seorang fotografer dari kaum melayu yang dikatakan termasuk dalam golongan pro, walaupun beliau bermula dengan freelance tapi sekarang bisnes fotografi beliau telah berjaya dan yang penting karya-karya beliau sangatlah hebat, meh usha brader nih kat sini - http://www.farisfakri.com ataupun korang klik je kat gambar beliau kat bawah ni.

nilah rupa FarisFakri, hensem kan,   work dia sangat awesome gitu.. photo2 dia memang feveret akulah, tu yang aku mcam terikut stail foto dia sket, hehe pengaruh je..:))

Oklah, nanti aku akan perkenalkan dengan korang dengan orang yang aku rasa akan menjadi tokoh penting dalam pelbagai bidang, yang aku rasa dia layak diketengahkan la, cheewaahh,, dah macam nak bagi award lak, hehe.


P/s- Hope someday I will be the same as they were, so awesome!!!

No comments:

mencari segala hasil leteran aku di sini