Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Tuesday, December 28, 2010

Nak berangkat dengan penuh keberatan

Kejap lagi tepat pukul 10pm aku akan meninggalkan bilik aku dekat rumah di kampung yang aku amat sayangi ni, aduhh, baru nak rasa macam bercuti tapi dah nak masuk semester yang baru, so terpaksalah aku meredah lebuhraya untuk pulang ke kota, cisshh,, macam aku lak yang drive bas tu.. hehe..

Naik bas tengah2 malam ni memang bahaya, tapi memandangkan bas yang tinggal hanya pukul 10pm hari ni so terpaksalah aku naik, kali ni aku dapat tempat duduk yang agah kedepan, so tak payahlah aku nak berlompat2 macam bas yang aku naik dulu, coz aku dok kat seat last, macam apa tah tingginya.huuuu..

so, macam biasa aku malas nak merepek, nak sambung packing barang2.. nak menghabiskan sisa2 terakhir aku ni di atas katil sambil mempacking barang, hehe, nanti da sampai rumah sewa memang xdapatnye nak merasa katil2 ni, toto nipis tu je la jawabnya, tapi best gak, ahahaha..


P/s- hujan lak malam ni,,, doakan aku selamat sampai ke destinasi yeahh....:D

2 comments:

Mr. Swift said...

Hye, bagus blog ni and followed anda!
Nanti jenguk-jenguk la blog saya pulak tau kalau free. Teehee. :)

Latest Entry - http://negative46.blogspot.com/2010/12/dalam-hati-tanam-azam-nak-buang-tabiat.html

Al Meister Ex a.k.a MASTERX said...

trimas... nak melompat ke blog anda pula..:)

mencari segala hasil leteran aku di sini