Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Tuesday, December 21, 2010

masa lapang

     yeahh,,  masa aku untuk aku free kan diri dah tiba, post ni aku membebel je, korang bosan? apa aku kesah,, hahaha,, no more work, ley la aku update blog, hehe,, balik dari kem terus aku setlekan kerja aku yg dah bertambah, beres satu hal, lappy wat hal lak, nasib baik dia tak buat hal time aku nak siapkan work untuk customer, kalo tak meraban aku. Minggu depan mau balik shah alam, adoiii,, baru nak rasa lepak kat kampung ni... huuu...

No comments:

mencari segala hasil leteran aku di sini