Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Sunday, December 5, 2010

jogging untuk kesihatan

    Hari ni memang panas, jogging sorang diri, huhu, tunggu punya tunggu awek aku x datang, sangat panas, mendidih dah otak aku nih, dah tu, ingatkan ramai awek-awek cun nak jogging kat taman ni, kalau x boleh cuci mata, hehe..

Aku sebenarnya malas nak usha awek lain ni, tapi yang masalahnye awek aku si Lisa surihani ni cakap dia ada shooting lak ari ni, ni yang panas ni, janji ngan aku, tapi ley censel time last pulak, nak dijadikan cerita, tengah aku berjogging sambil menunjukkan badan aku yang TAF nih, aku pun ternampak awek cun lagi seksi ni, so, aku pun lari lah sebelah dia dalam kelajuan 40km/j. aku tegur dia, sembang punya sembang baru dapat tau nama dia Miley cyrus, hehe..

ha,, ni lah awek tuh, aku yang belah kiri tu,, aku saja je nak
tunjuk otot aku kat awek2, tu yang x pakai baju, keh3.
Ok, konklusinye aku sangat bosan walaupun banyak kerja malam ni, tu yang keuar citer ala-ala 2 Alam ni, hohoho.. jangan korang terpedaya dengan muslihat aku, tapi kalau korang nak percaya pun aku x kisah, hahaha.. ok, lain kali awek2 yang nak jogging petang2 tu ajak la aku yea, boley jogging sambil tayang badan kat korang, ahahaha..

P/S- citer ni semua tipu belaka, tapi yang aku tunggu Lisa surihani tu memang aku tak tipu..:))

No comments:

mencari segala hasil leteran aku di sini