Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Wednesday, December 22, 2010

iphone 4 ke Blackberry Torch

nilah banner tuan punya blog
pilihan antara dua

     Ok, ni aku nak join contest brader syed muzzamir nih, antara nak memilih iphone 4 ataupun blalckberry touch, pada aku la, aku akan pilih IPHONE 4, kenapa?? sebab pada aku buat masa ni iphone 4 adalah henfon yang aku rasa paling menawan di dunia ni, sebab apa? coz design dia yang nampak sangat elegen dan mahal, design yang simple dan terbaik pada pandangan aku selaku seorang student design nih, chewahh,, lagi sebab ialah henfon ni sangat praktikal, tak perlu ada slide2 ataupun banyak button macam blacberry ataupun nokia, so, nak cakap memang banyak lagi, tapi aku rasa henfon ni memang terbaik dan harga pun terbaik, hohoho, agak mahal sikit, tapi dekat dunia ni yang kualiti memang la mahal, yang kurang kualiti tu yang murah, tapi bukan blacberry touch ni tak ok, just Iphone 4 lagi best, hee.. so, itu aje kot, tQ.






P/s- Nak lagi best tunggu la Iphone 5, kompem lagi menawan, hee..

2 comments:

SyedMuzzamir said...

nice bro. thank you kerana mengreviewkan sekali.
just pilih pun takpe. tanak susahkan anda semua nak fikir2 lak. thank you for your time. good luck. haishh sekarang dah makin berat kepada iphone ni. ramai duk vote iphone. hehe

Al Meister Ex a.k.a MASTERX said...

hehe, no prob, x susah pun,
iphone mmg best, tu yg aku x tukar henfon lg tu,
dok kumpul duit nak angkat sbijik, hee

mencari segala hasil leteran aku di sini