Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Tuesday, December 14, 2010

Empat hari menjalankan misi

    Hehe,, tajuk mau suspen je, ahaha, esok sampai hari sabtu aku akan mengikuti satu kem di sebuah resort dalam ceruk hutan, hehe,, ni bermakna yang blog aku ni takkan terupdate sampai hari tu, blog aku memang takdak auto2 update tuh, so, sape yang dok tunggu update aku tu kira tak dapat la yok selama 4 hari ni, ada orang dok tunggu ke? ada ke yang nak baca entry aku? hehe, kalau tak de pon ada aku kisah? ahahaha, dah macam trademark aku dah ayat tu semenjak berblog bagai nih, haha... harap2 ada la yang terpesona dengan kutukan coretan aku dalam blog ni.. ok! selamat beramal!!!




P/s- patut tido awal, tapi pukul 1 pagi baru awal bagi aku,, hehe..

1 comment:

Nur Ardilla Najwa said...

salam...jemput join contest d blog saya... =)

http://jannatul-ardilla.blogspot.com/2010/11/game-for-fun-favorite-photo-contest.html

mencari segala hasil leteran aku di sini