Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Sunday, December 26, 2010

500 BLOG !


     Salam,, hoho, kali ni aku nak join segmen bro Ben Ashaari ni lak, 500 BLOG!. Blogger yang nak join tu, jangan segan2 klik dekat gambar banner bro Ben kat atas ni ye, tak pun klik je kat link yang aku bagi ni.

hehe, 1st skali blogger yang join mestilah menulis serba sedikit tentang diri sendiri dan tujuan jadi blogger ni, memandangkan aku dah bernazar tak akan mendedahkan identiti aku selagi belum cukup 100 follower, so aku boleh dedahkan isu2 yang tak sulit je mengenai aku ni, (chewaahh, dah macam secret recepi artis la pulak, cesshh) Ok, 1st, aku ni student kat universiti orang melayu, universiti orang melayu? tak tau? uitm la, hehe, aku student 2nd year kat UiTM Shah Alam. umur sangatlah muda, hehe, baru 20an.. Tujuan aku jadi blogger ni mestilah nak menulis, aku nak tulis macam2 yang aku rasa aku nak tulis dan merepek kat blog aku nih, di samping tu kalau nuffnang nak bagi income sikit pun oklah, mana ada orang yang nak tolak kalau dapat hasil dari sesuatu yang kita buat dengan sepenuh hati.... sepenuh hati? yeah, apa2pun yang kita buat walaupun time lunch mestilah kita bersungguh2 sepenuh hati, hehe, dah keluar ajaran aku nih, kejap lagi habih sesat blogger2 lain nih, ahaha..macam biasa, aku tamau berceloteh panjang2, nanti korang bosan, so, sampai sini je kot.. hehe, bosan ke? kalo korang bosan pun ada aku kesah?? haha..*joke..
apa2pun, selamat menyertai segmen bro Ben Ashaari nih.. rajin dia ni nak membantu bloggers baru macam aku ni, hehe.. TQ bebanyak..


P/s- buat masa ni gelar je aku ngan panggilan MasterX... nanti dah cukup 100 follower korang akan dibosankan dengan nama sebenar aku lak,, hehe..selamat..

34 comments:

Papa Mifz said...

salam kenal dr papa mifz yer..:)

murnimahyum said...

jln2 de BA~
happy blogging ya....

Mayra Hilton said...

wewit! jalan jalan cARik pasal neh

selamat berkenalan :)

from 500 blog (Ben Ashaari):D

Laili said...

salam perkenalan dari segmen Ben Ashaari - 500 Blog :)

mary ann ;) said...

haii..jengah dr segmen abg jugakk
follow sini ya, jemput singgah belog sy ;)

Al Meister Ex a.k.a MASTERX said...

thanks semua,, selamat berblogwalking,, nanti master lompat balik ke blog kamu...:)

micky eyqa said...

salam perkenalan terjah dr blog BA

syira aka sepatu hijau said...

salam


cabaran kali ni mesti besh kan :)

follow ur blog :)

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenal dr mimiey...

nasyieen.blogspot.com

kidin said...

salam singgah

nice blog. sila lah melawat blog saya pula lepas ni, kat http://kidin-hut.blogspot.com

selamat berhubung

Myra Ayreen said...

salam kenal ....


saya salah seorang dari segmen ni ...


jenguk saya balik eyh !

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

suka cartoon said...

hai..jejak ditinggalkan agar mudah untuk dijejaki..huhu...

Cik Mimie said...

salam singgah dr cik mimie..^_^

Gen2Merah said...

salam.. Bertandang daripada blog en.Ben untuk merapatkan silaturahim antara kita. Slm Ukhuwah
follower awak---> ke 80 (",)

Al Meister Ex a.k.a MASTERX said...

thanks semua yang singgah... selalu la lompat2 ke sini lagi..
Gen2Merah- follower ke 80 yang amat dihargai.. tQ banyak2...:)

Al Meister Ex a.k.a MASTERX said...

selamat datang semua,, tapi sedih tak dapat jawab soalan Ben Ashaari... sangat busy sampai nak update blog ngan rply komen pun kena ambil masa tengah malam dan sangat sekejap masa.. tapi tetap nak rply dan update jugak...:)

[senandunghatiku] said...

BW dr blog Ben..jom folo..

Matika said...

mamat pun dh join juga..salam perkenalan aw..

jgan lupa follow mamat..

Al Meister Ex a.k.a MASTERX said...

salam perkenalan senandunghatiku & Matika...
selalu2 la lompat2 kat sini...:D

Nur Ardilla Najwa said...

lama tak melawat ke cni...huhuhu

Al Meister Ex a.k.a MASTERX said...

hee.. melawat la lagi..
tp xde kopi or kuih muih la... hee..:D

FaKArePa!n said...

tunjuk la muka 2.. sakng ni dah ade 102 followers dah

Al Meister Ex a.k.a MASTERX said...

dah tunjuk... tengok la entry yang terbaru... hee... header je blom tukar lgi...:D

Blog Sasau said...

nice blog.
and followed.
visit my blog please.
http://blogsasau.blogspot.com

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

thnks... will visit your blog soon...:D

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blog abg ben;D

blog apisv2

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

apisv2>> wkmslm.. thanks, selalu2 la lompat2 ke sini...:D

QisAina_Kreatif said...

follow my bloog please

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

thanks QisAina....:D
will follow u soon...:)

Firdaus Shah said...

follow dh...hit me back
http://dm924.blogspot.com/

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

thanks firdaus...:D

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

waalaikummussalam...
insyaallah....:D

mcm ni lah said...

good job i follow you

mencari segala hasil leteran aku di sini