Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Friday, November 26, 2010

Pulau Yeon Pyeong Korea Selatan diserang Korea Utara

Beberapa hari lepas Pulau yeon Pyeong di korea selatan telah diserang oleh korea utara.. hmm.. nampaknya peperangan mungkin akan tercetus tidak lama lagi, dan kemungkinan besar akan melibatkan kuasa-kuasa besar yang lain.. Adakah akan berlaku perang dunia? selamatkah kita yang aman damai di Malaysia ni? wallahualam.. aku pon xtau.. apa2 pun kalau nak tau lebih lanjut masuklah ke blog Tok Esah ni...

klik je link ni, senang kan?? hehe..
http://taq6889.blogspot.com/2010/11/situasi-tegang-di-semenanjung-korea.html

No comments:

mencari segala hasil leteran aku di sini