Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Monday, November 29, 2010

perarakan gay di india?? uikkss..


      Berita hari ini di kosmo online.. huh,, gay nak diterima masyarakat?? penyakit apakah ni? tamau cakap banyak mai baca news nih..

NEW DELHI - Ribuan orang menari, menyanyi dan bersorak di beberapa batang jalan raya di sini semalam dalam perarakan pertama gay, lesbian dan pondan di India.
Seramai 2,000 aktivis gay termasuk penyokong cara hidup bebas itu menjerit pelbagai slogan dan membawa poster semasa mereka berarak.
"Hari ini merupakan hari untuk menyatakan bahawa kami merupakan gay dan kami berasa bangga. Kami tidak pergi ke mana-mana, kami merupakan sebahagian daripada masyarakat," kata salah seorang penganjur, Amit Agrawal.
Perarakan itu dilakukan sejak gay dibenarkan berdasarkan undang-undang India. - Reuters
hoh?? ini sudah bahaya..
-Gambar dan berita diambil dari Kosmo online.

P/s- kalau kat negara kita jadi macam ni macam mana?? mesti geng2 gay a.k.a anak ikan emas kt Malaysia ni gembira sepenuh2 hati,, tatau la apa nak jadi dengan masyarakat sekarang ni. X tahan poster dalam gambar tu "my hero is Homo".. haqqqq tuuuiihhh!!! geli i bang...:))

No comments:

mencari segala hasil leteran aku di sini