Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Tuesday, November 16, 2010

Lepak

            Petang semalam rakan aku call, suara macam cemas,
Mr J : "bero, cepat bero, datang cepat!"..
Dengan salam x bagi
Aku :"hang pasaipa? sadis semacam je?".
Mr J : "Datang la cepat, please"
Dia balas balik tanpa menjawab persoalan aku, anak haram betul,
Aku : "kat mana?"
Mr J : "kt Gua"
Aku : "ok2 5 minit lagi aku sampai".

,,,,Gua tu salah 1 pusat peranginan kt area kg aku.. Aku pun pergi la naik superbike aku Ducatti monster... kali ni aku bawak laju gila, 200km/j, selalu aku bawak 20-50 km/j je, punya la nak kasi orang kampung jeles, nak dipendekkan cerita, sampai je aku kt Gua, aku tengok mr.J rilek je duk kt atas bangku simen sambil dok ngorat awek kampung yang dok lalu lalang,

Aku : "awat hang suruh aku mai? macam emergency gila?"
Mr J : " mne ada, aku nak ajak kau lepak2 je, tadi tu saja je nak suh kau datang laju2, hahahah"
Aku :..........................................................
Mr J : " Eh? naper diam? merah muka ko, marah ke? gahahahahahhaha(gelak jahat)".
________________________________________________________________________________
    dipendekkan cerita esok tu memang Mr.J masuk hospital, kerana dipercayai dibelasah rakan karibnya..

Moral of da story- jangan buat rakan-rakan bersusah payah kerana hanya nak lepak, takut nanti kena sepak dan sepak!!!
salah 1 adengan time aku belasah membe aku
muka aku time tu

p/s- kedua2 image ni dipercayai dicilok dri google...:)

No comments:

mencari segala hasil leteran aku di sini