Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Tuesday, November 30, 2010

KLCC dari sudut kaca mata aku

     Ok, malam ni aku macam kebuntuan idea sikit nak post apa kat belog aku nih, so, aku nak berkongsi gambar KLCC yang aku shoot ntok saje2.. ni KLCC dari pandangan mata aku yang comel nih,, ahhaha, dari sudut pandangan korang x tau la macam mana.. so enjoy it...:)






P/s- gambor2 ni xdelah cantik sangat pun, tapi aku saja je nak berkongsi dengan korang, yang otai2 tu tolong2lah komem yea..nak mengutuk pon boleh sukahati je, p mampos lah kalo nak kutuk. Hehehe.. peace..:))

2 comments:

Daya SooYoung H said...

nice lah entry ni ! ske tgok gmba yg ke2 . ;)

masterXperfect said...

tQ.. lompat2lah selalu ke belog ni...:)))

mencari segala hasil leteran aku di sini