Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Tuesday, November 16, 2010

Kenangan Bersama sahabat


     Huhhhh,,, masa cuti sem ni teringat pula dekat rakan-rakan seperjuangan di Universiti, walaupun ada juga berhubung melalui sms dan kerap berpesbuk facebook, tapi bila bersama dan bersua muka lagi terasa seri kegembiraaan tu. Walaupun baru kenal beberapa semester tapi da macam 1 family. Tapi bab bergaduh tu biasa la, otak lain2, pendapat pun lain2, so, mustahil la kalau tak berbalah pendapat, tapi bila masa dekat U teringat pula rakan dekat kampung, lepas tu teringat rakan zaman diploma, zaman sekolah, bukan takat tu, teringat pula rakan zaman tadika dan rakan zaman baru lahir. Ok, disebabkan kerinduan pada rakan2 so ada sedikit hasil seni yang x seberapa ni.. dipersilakan rakan2 bloger mengomen mengutuk.
tekan tikus korang untuk besarkan
p/s- gambar ni diambil di Penang...:)

No comments:

mencari segala hasil leteran aku di sini