Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Monday, November 22, 2010

Kempunan nak tonton Harry Potter...


                 Huh!! hari ni memang aku macam kempunan, yea, kempunan nak tengok harry potter, dah sampai pawagam tadi tapi movie Harry potter postpone,, ceshh,, apa punya pawagam daa, (pawagam mana cari sendiri)... yang available cuma 2 Alam, huh, so, nak tengok ke? hahha, jangan buat lawak, tak mungkin ok, takkan nak tengok filem orang angkuh si DrRozmey yang giler glamor baban bogkak. Tapi tu lah siapa suruh tak tengok jadual dulu, selalu sebelum ke pawagam mesti usha, ni main bedal je pergi. Sebenarnya kalau x silap memang hari ni ada lagi.. hmmpphh,, entah la.. esok lah pulak pegi tengok budak magic tu.. nasib badan...
awek aku pun sedih gak x dapat tengok Harry Potter ini tipu semata-mata


p/s- nasib baik bukan Lisa Surihani jadi actor, kalo x da lama aku bakar pawagam tu..

3 comments:

wanyusnira said...

lisa surihani pun minat harry potter ke? :p

(lompat2 kat sini balik!)

noor said...

salam zirah n salam kenal i folo

masterXperfect said...

wanyusnira- jgn bgtau org lain,, nnti gosip, hahaha... thnkQ coz follow master..:))

noor- salam kenal,, thnkQ yea..:))

mencari segala hasil leteran aku di sini