Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Sunday, November 14, 2010

Isu gambar Nabil cium mulut

    Nabil... nabil.... hmmpphhh

Gambar Nabil? comolot...

hah!! muka Nabil marah benar tuh,,
kalo betul kena fitnah baik
saman je saper yg buat nih,
memang pendengki giler. 


    Lagi persoalan 
   Betul ke ni superimpose? 
                 Bukan dia kantoi ngan awek dia ke? (kes kena serbu kt apartment dia)
                  Hensem sangat ke Nabil macam Fahrin Ahmad?
         Adakah ni konspirasi Freemason?
          Agenda yahudi laknatullah?

Apa2 pun, hanya tuhan yg maha mengetahui.......
                              
                        

8 comments:

BajinganCinta said...

betul tu..
setiap sesuatu yg berlaku tu kita x bleH trus menjatuHkan hukuman atau membuat penilaian tanpa mengetaHui kebenaran...
dan apapun kptsnnya..betul atau x betul..still kita x bleH buruk sangka.
POSITIF selalu..

:)
moga Nabil tabaH ntuk suma niH..

masterXperfect said...

yeah,,
kn bagus kalau semua org berfikiran positif ni..
haha...:))

BajinganCinta said...

HaHaHa...
amboi..perli nampak..

biar laH nabil menyelesaikan kekeruHan niH...
kita doakan jak yg terbaek ntuk dia..

wat Irma Hasmie...kumbang bukan sekor..steadyyy k..
ceH...mcm Irma baca niH komeng aku kan?bluek ntuk BC...
tepuktepuktepuk..

masterXperfect said...

hahaha,, bkn perli, ikhlas ni,,
betul tu, bnyk lagi kumbang jantan yg ensem2 kt luar tu..
contoh macam masterX ni, xpun Fahrin Ahmad...
hahahaha..:)

Encik Suami said...

salam.
maaf ye saya singgah tanpa izin.
actualy..dh bosan dah dgn artis skrg.tak tau nak kata apa.press pun asyik dok citer bende yg tak elok jer.
kan ker bagus klu melaporkan bende2 yg baik ttg artis kita.
sblm terlupa..jemput singgah my blog
www.enciksuami.blogspot.com

masterXperfect said...

salam,, thnks 4 coment.
singgah la ye bila2 ada masa,
anda dialu-alukan..
betul tu, press asyik dok buat cerita yg melebih2.
kadang2 sampai jadi fitnah.
artis pun manusia juga,
kalau diorang buat silap jangan la sampai kita pun dapat dosa sama, kan2....:)

Lulu caldina said...

nampak macam betul je

masterXperfect said...

Lulu, sebenarnya x mustahil..
software editing kn da berlambak,
designer pon da rmai yg terer2 photo manipulation ni..
btwy, x pasti la real or not..:)

mencari segala hasil leteran aku di sini