Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Thursday, November 18, 2010

Gunting Rambut

Bersempena raya Aidiladha ni, aku telah mengorbankan rambut kesayangan aku yg ala2 afro ni,, huhu,, terpaksa la buat style yang baru...
kali ni macam nak buat gaya rambut yang sedikit mantap dari curly ala afro yg 'comel' ni,, comel?? uwweeekkk!!!..

adakah macam ni?

atau yg ni?

*ni bukan potong, ni tambah rambut namanya,, haha

ni kot, jambu sikit

or yg ni je, seksikot..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
hahahahahaha

seksi sampai ada yg nk jilat,, eeeuuu,, x senonoh!!

ok, sedikit petua untuk yang mempunyai masalah rambut, GUNAKANLAH KHASIAT KELAPA

jika rambut kerinting tahap gaban, korang ambik sebiji kelapa tua parut, dan perah perahan pertama dalam air suam, lepastu korang telan campurkan dengan limau nipis dan simpan dalam peti sejuk, buat macam pencuci rambut, sapu dan biar selama 2 minit,  pakai dalam seminggu dan lihat hasilnya, insyaallah rambut akan lurus jika diamalkan dengan ikhlas.

Lagi 1 untuk rambut beruban gunakan santan pekat didihkan sampai dpt minyak, minyak itu dicampur dengan darah nyamuk sepinggan halba, gunakan setiap hari, dan isyaallah akan berkurangan, yang penting kena ikhlas.

p/s- gambar dicilok dari google, petua2 ni dipercayai turun-temurun dan jika was2 jangan la mecuba, lagi 1, ini bukan agenda freemason ataupon illuminati... hahaha









1 comment:

Anonymous said...

hahahahah

mencari segala hasil leteran aku di sini