Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Monday, November 29, 2010

Blog yang menarik untuk sama-sama belajar tentang photography

     Ok, kali ni aku nak promote blog orang lak, memandangkan salah satu hobi tegar aku ialah menembak gambar, so aku nak berkongsi satu blog yang berkongsi maklumat tentang photography nih. Aku tau ramai antara korang yang mempunyai kamera kompak dan kamera DSLR dan ramai yang hebat-hebat menangkap gambar nih, ramai jugak la antara korang yang buat part time job dalam photography ni tapi dari sudut pemerhatian aku yang x berapa pandai sangat ni pun, cuma nak berkongsi, aku tengok ramai yang mengabaikan asas photography itu sendiri. cakap banyak tarak guna, kalau korang nak tau apa tu asas dan elemen dalam photography bolehlah korang jenguk-jenguk blog ni, maybe ramai yang dah tau, tapi AKU NAK BAGITAU JUGAK!!.. hehe,, tuan punya blog ialah bro NORIZAM SABRAN. korang klik lah untuk ke blog dia.

aku sebenarnya sangat menyanjungi orang-orang yang macam ni, berkongsi ilmu, buat kerja amal, dan tak sombong, wahhh,, banyak dah aku puji brader ni. hehe.. papehal pon orang kata nak menuntut ilmu tu jangan separuh jalan, teruskan la walaupun banyak halangan yang korang akan tempuh,, cheewaahhh,, bermadah pujangga lak aku hari ni.

Lepas ni aku pulak nak berkongsi ilmu-ilmu yang aku ada, walaupun agak cetek jika nak dibandingkan dengan otai-otai di luar sana...:P

P/s- Sebenarnya banyak blog2 dan web2 yang ajar photography ni, tapi aku nak promote yang ni coz bro nih suka wat kerja amal, dan aku pernah ikut salah 1 program dia.... Klik je la ye kat link tu, jangan malas-malas nak klik yeaaa...:))

No comments:

mencari segala hasil leteran aku di sini