Dah masuk lepak kat sini pandai-pandai la follow yea...

Sunday, November 28, 2010

Bahaya!! zombie menyerang kembali!!!

Heheh,, entry kali ni tentang filem terbaru Mamat Khalid yang pastinya bergenrekan lawak berisi, Hantu kak Limah balik Rumah, sekual ke-2 dari filem Zombie kampung pisang, sebuah cerita yang membuatkan aku tergelak sampai sakit six pek aku,, ahahaha.. movie ni bukan lah movie lawak yang merugikan duit aku semata-mata seperti filem 2 Alam..??.. 2 Alam lawak ke?? aku pun tak tau, coz aku x p tengok pun, ahahaha.. yang penting dalam poster filem Hantu Kak limah Balik Rumah ni tak ada pun gambar produser ataupun pengarahnya... Sori ye Dr Rozmey, bukan nak mengutuk tapi mengata je.. ahahaha, apa hal pon jom layan trailer filem ni..




Poster filem ni pun boleh tahan,, x macam 2 Alam yang terlebih gempak mengalahkan Exorcism, hehehh

teknik manipulasi untuk poster filem ni pun boleh tahan, sangat klasik.

P/s- kalau 2 Alam dah pecah panggung, yang ni mesti meletup terus panggung tu kan? hehehh

2 comments:

mE said...

JOm kita serang panggung~!!
hehehe... ^__^

masterXperfect said...

hehe,, jom2..:))

mencari segala hasil leteran aku di sini